Καλάθι αγορών

Προσθέστε στο καλάθι 40€ για δωρεάν μεταφορικά
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ισχύει για αγορές αξίας άνω των 40€

Το κατάστημα «Λίθος» έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και συγκεκριμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

Τα προϊόντα των οποίων η παραγγελία έχει δοθεί μέχρι τις 12:00, η αποστολή γίνεται την ίδια ημέρα. Αν η παραγγελία δοθεί μετά τις 12:00, τότε η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δε γίνεται τις επίσημες αργίες.


Με ποιον τρόπο θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών γίνεται από τις εταιρίες ταχυμεταφορών A.C.S. Courier και ΕΛ.ΤΑ. Courier αναλόγως με την περίπτωση. Αν για κάποιο λόγο έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, καλό είναι να το αναφέρετε στο χώρο των σχολίων στο check-out της παραγγελίας σας. Συνήθως υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, ειδικά όταν δεν υπάρχει σαφής διεύθυνση, αλλά αυτή είναι μία διαδικασία που δεν ακολουθείτε πάντα. Αν δεν υπάρχει οποιουδήποτε είδους ασάφεια όσων αφορά τα στοιχεία της παραγγελίας, τότε αυτή εκτελείται άμεσα χωρίς κάποια τηλεφωνική επικοινωνία.


Χρόνοι παράδοσης


Προορισμός

Χρόνος παράδοσης*

Εντός Αττικής

1

Χερσαίοι προορισμοί

1-2

Νησιωτικοί προορισμοί

1-3

Δυσπρόσιτες περιοχές

1-5

* Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από το κατάστημα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα από τις συνθήκες.


Κόστη αποστολής

Για αγορές αξίας κάτω από 40€ και βάρους μέχρι ένα κιλό το κόστος αποστολής είναι 2,20€* και αυξάνεται κατά 1,00€ ανά επιπλέον κιλό για την ηπειρωτική Ελλάδα και 1,25€ για την νησιωτική.

* Οι τιμές αποστολής περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. 24%.


Δωρεάν αποστολή

Για αγορές αξίας άνω των 40€ και βάρους μέχρι ενός κιλού, σας κάνουμε δώρο το κόστος αποστολής. 


Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε πάντα αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που θα βρείτε στην οδό Μωρογιάννη 14,  πλατεία Δασκαλογιάννη, Περιστέρι, 12133.